Just nu uppdaterar vi sidan med ny aktuell information inför 2018-års konstrunda. Detta innebär att sidan kan se lite märklig ut på sina ställen... Vid frågor, välkommen att ta kontakt!

Aktuellt

Här ser du en del av det som händer i anknytning till föreningen och våra medlemmar.
För att annonsera ditt evenemangstips här eller få mer information om kalendariet kontakta oss:

* 200kr RABATT-före 28 FEBRUARI

Även i år erbjuder vi Dig som är snabb med att anmäla Dig till Konstrundan en fin rabatt på deltagaravgiften!
Du betalar endast 400kr för din medverkan i konstrundan + medlemsavgiften 200kr =Totalt 600kr (gäller före den 28 februari)
Tänk på att märka din inbetalning med namn och telefonnummer samt att fylla i
anmälningsformuläret här på hemsidan  samtidigt.

Övriga: (Anmälningsavgiften 800kr -varav 200kr är 1-årigt medlemsskap i FIK -Betalas senast den 1 mars...)

-OBS!
Vårt Bankgironummer:
BG 446-6264

VIKTIGT!
Märk din inbetalning med ditt fullständiga namn och adress och telefonnummer
så säkerställer du att DIN plats blir registrerad.