7 Carl-Henric Cedreaus

Konstform/teknik/medium:
Ställer ut fotografier

Mitt intresse för fotografi började vid tidig ålder när min mormor visade mig sina familjealbum. Min nästa introduktion till fotografins värld var en gammal lådkamera som tillhörde min mor. Jag var fascinerad av att i det lilla röda fönstret se hur filmen manuellt matades fram efter varje foto. Vid tolv års ålder framkallade jag film och gjorde förstoringar med hjälp av en hembyggd förstoringsapparat och egenhändigt hopblandade kemikalier. Familjens badrum användes som ett temporärt mörkrum.

Året 1968 när jag arbetade som pilot för Scandinavian churches relief aid operation i Biafra tog jag några av de första bilderna på barn som evakuerat till den Portugisiska  ön SaoThome.

Fotografering har alltid spelat en viktig roll som en hobby. När de första digitala kamerorna dök upp skaffade jag mig snabbt en sådan och insåg snart den framtida potentialen för kamera-computer kombinationen.
Jag har rest omfattande och fotograferat i många delar av världen. Jag har tidigare ställt ut på Casa Colonial, Ibiza samt NK Villan i Nyköping

Galleribilder

Kontaktuppgifter

telefon: 
e-post:  ceus40@gmail.com

Hemsida

www.

Övrigt info

-

Utställningsplats

 Skärgårdskontoret i Lappetorp tillsammans med Eva Kempe.
Lappetorpsvägen 3

Tips! För att se kartan i ett större fönster, klicka på Google-ikonen och skriv in adressen så ser du mer.


GPS
WGS84: N 58° 43.8371', E 17° 9.6129'
Decimal: 58.7306, 17.1602