R-M Mammarosa Karlsson

Konstform/teknik/medium:
Måleri i akryl och blandteknik

Mina bilder är ofta färgstarka och jag målar gärna i lite större format. Motiven är allt från kurviga kvinnor med svallande hår till blommor, natur och djur. Sedan 2009 arbetar jag som frilansande kreatör främst med måleri, men även som grafisk producent med design, illustration, fotografi och texter. Min bakgrund är estetiska konststudier, bild-& formlinje, fristående kurser i illustration och grafisk formgivning. Jag har även en diplomutbildning i marknadsföring och ett antal utbildningar inom sälj och kommunikation – en annan sorts kreativitet som jag också tycker är fantastiskt roligt! 

Att var konstnär och kreatör är för mig ett forum för att se möjligheter och prova nya idéer, men också en källa till utveckling och inspiration i livet. Att "tänka utanför boxen" har nästan blivit ett motto för mig, i synnerhet nu när vi lever i en föränderlig värld där det gäller att se möjligheter på nya ställen.

Därför blandar gärna olika medier och utrycksformer och ibland kan det bli lite av "man tager vad man haver". Oavsett vilket medium jag arbetar i,  så är det en sak som gäller:  Det ska vara roligt att skapa! 

Se mer av mina alster på: www.mammarosa.se

Galleribilder

Arbetet som kreatör inspirerar till lekfullhet och  nytänkande och jag är en stor återbruksfantast! Extra roligt är det att måla om gamla möbler och att skapa dekorelement för inomhus- och utomhusmiljöer som handmålade skyltar och trädgårdskonst.
Varmt Välkommen att besöka mig i Kiladalen!

Kontaktuppgifter

telefon: 070-466 79 79
e-post:  info@mammarosa.se   

Hemsida m.m

www.mammarosa.se

instagram:
@mammarosaartworks

Övrigt info

Samtidigt som Konstrundan har vi även i år Vårmarknad och loppis med fikaförsäljning. Jag ställer under helgen ut i lagår´n tillsammans med fyra andra kreatörer (se Konst vid Rustik Gårdsbutik)
Öppet kl. 11-16

Välkommen till Kiladalen! 

Utställningsplats

Rustik Gårdsbutik, Öllsta Västergård, Jönåker

Tips! För att se kartan i ett större fönster, klicka på Google-ikonen och skriv in adressen så ser du mer.


GPS
WGS84: N 58° 44.0065', E 16° 45.6093'
Decimal: 58.7334, 16.7602