Anmäl dig till Öppet Hus den 6-7 maj

Skicka in den via formuläret nedan eller sänd ett mail till: info@foreningikonst.se
Skicka med kartan med markering på var du ställer ut, (alternativt ange GPS-koordinater)

2) Betala anmälningsavgiften
Först när din inbetalning av anmälningsavgiften är registrerad har du säkrat din plats i årets konstrunda. Enbart anmälan räknas inte, därför är det viktigt att du märkt din insättning tydligt!

Skicka in materialet du vill ska publiceras på hemsidan! Max 4 stycken bilder på dina alster (gärna där även du som konstnär syns).

Skicka MMS till: 070-466 79 79
Kom ihåg att skriva ditt namn i meddelandet.
-Godtagna bildformat jpg, gif

4)Lämna ett verk till visning på Galleri Fiskhuset
Den 20 april är Inlämningsdag för ett verk på Galleri Fiskhuset mellan kl 10-15.
(blankett finns på plats).  Vid frågor om detta prata med Erik Midfalk.
Vernissage på Galleri Fiskhuset den 22 april! -Kom och träffa de andra konstnärerna samt konstintresserade från hela området (öppet 11-16).
OBS! Konstverken hänger kvar till den 7 maj.

- Ja Tack! Jag vill anmäla mig som utställare!

• Kryssa i rätt alternativ så kan vi lättare registrera din medverkan.
  • Berätta gärna kort om ditt konstnärsskap, teknik och medier, din stil, vad du inspireras av et.c
  • Berätta om var dina verk kommer att visas. Skriv adressen / Namn på platsen (GPS-koordinater om du vill)
  • Har ni fikaservering, finns parkering, särskild vägbeskrivning, busshållplats et.c

OBS! Kartan för 2017 är  nu i tryck och vid nyanmälan kan Din medverkan endast marknadsföras här på hemsidan. Välkommen med din anmälan!

Ring oss

För allmänna frågor:
Lars Sjögren:
mobil: 073-073 88 60

För frågor om material och hemsida:
Rose-Marie Karlsson:
mobil:

För frågor om inlämning:
Erik Midfalk:
mobil:

Inbetalning

Anmälningsavgiften 800kr (varav 200kr är 1-årigt medlemsskap i FIK)
Betalas senast den 5 mars...

-OBS!
Ändrat Bankgironummer:
BG 446-6264

VIKTIGT! Märk din inbetalning med ditt fullständiga namn och adress och telefonnummer så säkerställer du att DIN plats blir registrerad.

Vackra Södermanland