Välkommen att ställa ut dina verk under Öppet Hus den 5-6 maj!

1) Skicka in din anmälan (senast 31 mars)
Skicka in den via formuläret längst ned på denna sida eller sänd ett mail till: info@foreningikonst.se
Skicka med bild på kartan med markering på var du ställer ut, (alternativt ange GPS-koordinater) Tips: För dig som medverkade under 2017, gå igenom dina uppgifter och meddela om ev. ändringar, kanske ditt material fortfarande är aktuellt?

2) Betala anmälningsavgiften
Först när din inbetalning av anmälningsavgiften är registrerad har du säkrat din plats i årets konstrunda. Enbart anmälan räknas inte, därför är det viktigt att du märkt din insättning tydligt!

3) Sänd in bilder (senast 5 april)
Skicka in materialet du vill ska publiceras på hemsidan! Max 4 stycken bilder på dina alster (gärna där även du som konstnär syns).
-Du kan även sända in en närbild på kartan med din placering markerad med ett kryss via mms. Kom ihåg att skriva ditt namn

*Skicka MMS till: 070-466 79 79
OBS! Kom ihåg att skriva ditt namn i meddelandet.
*Via mail till: info@foreningikonst.se
-Godtagna bildformat jpg, gif

4)Den 11 april – Lämna ett verk till visning
Den 11 april är inlämningsdag för ett verk på NK-villan mellan kl 11-16
(blankett finns på plats).
Vid frågor om detta prata med Lars Sjögen/Eva Kempe.
Vernissage på NK-villan den 14 april! -Kom och träffa de andra konstnärerna samt konstintresserade från hela området (öppet 11-16)
OBS! Konstverken hänger kvar till den 28 april.

- Ja Tack! Jag vill anmäla mig som utställare!

• Postadress samt postnummer
  • Berätta gärna kort om dig och ditt konstnärsskap, teknik och medier, din stil, vad du inspireras av et.c
  • Berätta om var dina verk kommer att visas. Skriv adressen / Namn på platsen (GPS-koordinater om du vill)
  • Har ni fikaservering, finns parkering, särskild vägbeskrivning, busshållplats et.c
  • Kryssa i rätt alternativ så kan vi lättare registrera din medverkan.

KOM IHÅG!

11 april
Inlämning på NK-villan
för ett konstverk  mellan kl 11-16 . Verket förses med titel, ev. teknik, namnet på konstnären samt pris (blankett finns på plats).
Vid frågor om detta tala med Lars Sjögren/ Eva Kempe.

14 april
Vernissage på NK-villan den 14 april! -Kom och träffa de andra konstnärerna samt konstintresserade från hela området (öppet 11-16)
Välkomna!

Ring oss

För allmänna frågor samt inlämning av konst:
Lars Sjögren:
mobil: 073-073 88 60

För frågor om text-/bildmaterial samt hemsidan:
Rose-Marie Karlsson:
mobil:

Inbetalning

Kom ihåg

Anmälningsavgiften 800kr (varav 200kr är 1-årigt medlemsskap i FIK)
Betalas senast den 31 mars...

-OBS!
Vårt Bankgironummer:
BG 446-6264

VIKTIGT! Märk din inbetalning med ditt fullständiga namn och adress och telefonnummer så säkerställer du att DIN plats blir registrerad.

Det går också bra med swish:

Vackra Södermanland