Res med oss!

Under åren har föreningen arrangerat resor både inom och utanför landet.
Vi har bland besökt en mängd konstnärer i deras ateljéer, sett konst på Öland och strosat runt i vackra Verona i Italien. Vad går upp emot en trevlig resa med likasinnade kryddat med nya intryck och god mat och gemytlig samvaro... Följ med du också!
Tidigare resor har gått till Barcelona och Amsterdam
Nya resor är under planering, info kommer.

Målarkurs på Lefkas i Grekland 2019 " Res med penna och pensel" 20 juni - 6 juli

Kursen hålls av konstnär och bildlärare Susanne Fragoulis Andersson som har erfarenhet av målarkurser på Lefkas.

Kursinnehåll: Kursen omfattar 25 studietimmar och består av genomgång i olika bildtekniker som passar bra för studier i det grekiska landskapet. Teckning med grafit, kol och tusch. Akvarellmåleri samt pastell och vattenlöslig krita. Färglära och bildkomposition.
Gemensamma samt individuella genomgångar.

Kurspris: 3.500kr kostnader tillkommer vid utflykter när vi reser med båt eller bil.
Anmälningsavgift 1.000kr insättes på bank-giro 5061-5798 vid anmälan. Restresande kursavgift betalas senast 31 maj 2019.

Resa och boende: Resan bokar du själv via Airtours som har Eva Beach Hotell. Flyg avgår från Arlanda med avgångstid 29 juni 16.35. Hemresa 6 juli 22.00. Resa med boende i dubbelrum inkl frukostbuffé kostar 6.649kr/person. Transfer med buss till hotellet bokas som tillval och kostar 190kr/person.
Se www.airtours.se Resmål Lefkas, Eva Beach Hotel i Nidri.

Mer kursinformation ges vid anmälas.
För info ring 072-2343843 eller mejla susanne.f.andersson@gmail.com

Medlemmar i FIK får 300kr rabatt på kursavgiften