Anna Lindell /
Courtney Adamson

Konstform/teknik/medium:
Visar series och bruksföremål, samt konst

Anna Lindell

Krukmästare, arbetar i stengods.

Samarbetar, formger och drejar till några av Stockholms bästa krogar och krögare som Paul Svensson och Tarec Taylor, PaulTaylor landhandel och Fotografiskamuseet,  Mathias Dahlgren Matbaren och Rutabaga, Fredrik Eriksson Långbro Världshus och Nationalmuseum, Frida Ronge TAK, Rosendals trädgårdscafé, Ulrikdals värdshus, Saltsjöbaden, Smådalarögård.

Lokalt till Sörmlandsmuseums restaurang, Hellmans café, Elverket, Runnvikens pensionat, Svärdsklova restaurang, Ändelbols gårdsbutik, Nyköping Brewing.
Internationellt till Restaurang Geist Köpenhamn.

"Jag inspireras av naturens förmåga att ständigt skapa balans. Att se hur allt har en funktion, ett mål och en mening.
Ett samspel att värna och förundras över.
Målet med mitt arbete som krukmakare är att förmedla skönhet, glädje och njutning. Inte bara genom att se, utan även genom känslan, när man håller något jag drejat i händerna, och läpparna möter koppens kant"

Tel: 070-720 48 34
Mail: info@annaskeramik.se

Courtney Adamson

Courtney Adamson är grönsaks-och blomodlare och driver Birgittas trädgård utanför Nyköping. Hon tar inspiration från grönsakerna och blommorna som hon odlar för att rita, måla och skapa konst. Courtney är granne med Anna Lindell och brukar dyka upp i Annas fina nya ateljé. Anna och Courtney har skapat ett stilleben tillsammans med Annas keramik samt grönsaker och blommor som Courtney skördat in sin och andras trädgårdar. Stillebenet kommer finnas på visningen på NK-Villan.

Telefon: 076-558 03 23
Mail: court.adamson@gmail.com

Kontaktuppgifter

telefon:  
  

Övrig info

Utställningsplats

Rosendal 1
Jönåker

Tips! För att se kartan i ett större fönster, klicka på Google-ikonen och skriv in adressen så ser du mer.


GPS
WGS84: N 58° 43.5016', E 16° 42.2677'
Decimal: 58.725, 16.7045