6 Madeleine Dahlgren

Konstform/teknik/medium:
Akvarell

Att måla och skapa är för mig lika viktigt som att andas!
Min ångest och det mentala blir mer hanterbart när jag målar, skapar smycken, stickar mm.

Målandet startade 2010 med oljemålning som ett steg i att våga mig hemifrån, Borderline med allt vad det innebär av begränsningar tampas jag ständigt med men mitt skapande har hjälp mig något enormt.

2013 gick jag över till akvarell. Som djur och naturälskare är mina motiv oftast hämtade från landskap, blommor och djur.

Jag har ett ständigt sug efter kunskap och erfarenhet vilket har gett mig att en egen stil som kommer från själ och hjärta! Tyvärr inte så många kurser av ekonomiska orsaker, men de jag gått har gett resultat och förhoppningsvis tycker ni om det jag gör.

Jag är med i färgklicken för att tillsammans med andra likasinnade träffas för att måla, ha gemensamma utställningar, kurser och mycket annat roligt.

Jag vill med mina utställningar, återkommande öppna hus och genom att vara öppen med mitt psykiska handikapp inspirera andra med Boderline och annan mental ohälsa till att hitta deras kreativitet!. Att inte känna sig förtvivlad eller misslyckad för att man sjunkit ner i sitt mörker en stund.

Alla är varmt välkomna till mitt 1:a deltagande i Konstrundan

Galleribilder

Kontaktuppgifter

telefon: 073-980 04 79
e-post:  madded68@me.com

Övrigt info

I samband med konsten kommer jag även sälja smycken.
Bjuder på kaffe och lite tilltuggs.
Det går bra att parkera utmed gatan, på besöksparkeringen eller vid affären Humlan och gå de ca 100 metrarna mot Ängstugan.
Jag kommer att ha en väl synlig banderoll på garagesidan som man ser precis mitt emot Ängstugans förskola samt en gatupratare utanför huset. 

Utställningsplats

Fjärilsvägen 19, Nyköping

Tips! För att se kartan i ett större fönster, klicka på Google-ikonen och skriv in adressen så ser du mer.


GPS
WGS84: N 58° 45.2018', E 17° 3.2941'
Decimal: 58.7534, 17.0549